+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel a restaurace Panská Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 135 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    81%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 22.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ladislav

Einzelreisende, 17.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylo to perfektní,obsluha kvalitní ,jídlo velmi chutné a dostatek .Čistota a pořádek.Děkujeme.Běle Lad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Vážený pane Ladislave,

velice si vážíme, že jste nám napsat takovéto kladné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že ke nám opět někdy zavítáte. Nabízíme spoustu dalších zajímavých pobytových balíčků, stačí si jen vybrat!

S pozdravem
Šárka Petrusová, recepce

Petr

Junges Paar, 17.9.2017

Sokolov Česká republika

  • Gesamtbewertung
56 %
  • Klid a dobré umístění hotelu.

  • Cena balíčku neodpovídá kvalitě služeb. Miniaturní vana spíše pro lidi v důchodovém věku, ne pro klienta Romantického balíčku. Inzerovaná masáž prováděná paní v důchodu jako přivýdělek,také nic zvláštního. Podávané jídlo pouze na efekt, ale kvalitou a chutí nic mimořádného.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme Vám za čas věnovaný k napsání recenze.
Vzhledem k obsazenosti hotelu jste byl ubytován v pokoji s vanou pro lidi s handicapem. Ano, koupelna zrovna neevokuje romantiku, v ostatních pokojích byste nalezl sprchový kout. Pokoj je jinak prostorný a s manželskou postelí. V hotelu nabízíme i jako nevšední zážitek koupel v zámecké vaně. Je nám líto, že jsme zklamali Vaše očekávání, hotel nabízí ve své kategorii příjemné ubytování a stále se snažíme zlepšovat.
Restaurace spadá pod jiného majitele, recenzi jim předám.
S pozdravem
Hotel Panská

Anonymus

Einzelreisende, 2.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Příjemný personál

  • Nemám co bych vytkla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

S pozdravem
Hotel Panská

Jiří Skořepa

Einzelreisende, 1.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav Hromek

Gruppe von Freunden, 31.8.2017

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel na krásném místě. Nadstandartní jednání při příjezdu. Parkování u vchodu do recepce. Vstřícný personál i drobný problém okamžitě řešila recepce. Pokoje čisté. Pro starší - výtah. Při častých cestách po Čechách mohu hodnotit hotel v této kategorii jako vynikající. Stravování zajištěno přes celý den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas, který jste věnoval k napsání recenze.
Podrobné recenze si velmi vážíme a navíc, když je pozitivní.
Budeme jen rádi, když i příště využijete našich služeb.

S pozdravem
Hotel Panská

Daniel Světnička

Einzelreisende, 28.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Dušek

Einzelreisende, 27.8.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
44 %
  • Pouze služba SPA

Personál
3
Služby
3
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Monika Bendová

Gruppe von Freunden, 25.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Skvělý mladý personál Krásné pokoje dobře vybavené Krásná jídelna Všude krásný nábytek včetně chodby Úžasné snídaně Luxusní koupel zcela v soukromí, vhodné zejména pro milence

  • Ze dvora i ze sousedních pokojů bylo slyšet auta i ostatní lidi, moc jsem se nevyspala

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina

Älteres Paar, 25.8.2017

Plzeňsko Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Líbil se nám celý pobyt. Výborná byla lednička na pokoji. Moc dobré bylo i jídlo. Paní recepční byla moc milá a příjemná.

  • Nelíbilo se nám pouze to, že jsme nevěděli předem co bude k večeři. Snídaně byly výborné, ale bohužel celý pobyt úplně stejné (chtělo by to některý den alespoň nějakou obměnu).

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas věnovaný napsání recenze.
Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
Večeře byla pro Vás spíše překvapením, je vždy možnost vybrat si i jídlo a la carte.
Snídaně se snažíme zpestřovat. Jsme rádi, že Vám i přes stejnou nabídku chutnalo.

S pozdravem
Hotel Panská

Blanka Koblicová

Einzelreisende, 25.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Alena Šléglová

Einzelreisende, 13.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Příjemné prostředí Klid Dobré služby Nádherná příroda Milí lidé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

jsme opravdu moc rádi, že jste si našla čas a napsala nám zpětnou vazbu. Také nás těší, že Vaše hodnocení je kladné a byla jste u nás spokojená. Doufáme, že Vás někdy budeme opět moct ubytovat.

S pozdravem
Šárka Petrusová, hotel Panská

René Kocourek

Einzelreisende, 8.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Bechyně - krásný Hotel - dobrý Restaurace - jídlo výborný, sestava menu potřebuje hodně vylepšit Restaurace - obsluha+ kuchyň potřebuje hodně vylepšit

Personál
5
Služby
3
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení a omlouváme se. Avšak nás mrzí, že Vaše negativní recenze se týká restaurace, která funguje jako samostatný článek, je to jiná firma.Samozřejmě předám kolegům a věřím, že se vše vylepší.

S pozdravem
Šárka Petrusová, hotel Panská

Hana Křenková

Einzelreisende, 2.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
5

František

Älteres Paar, 2.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
53 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 1.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Adamcová

Älteres Paar, 30.7.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
86 %
  • 1. Krásná Bechyně 2. Dobrá dostupnost dalších historických měst a památek 3. Umístění hotelu na náměstí 4. Možnosti kulturního vyžití - kromě nabídky IC jsme měli štěstí i na keramické trhy a koloběžkové závody (ostatně viz hodnocení výše)

  • 1. Chyběl mi v IC počítač pro návštěvníky (např. pro samostatné hledání spojů)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,
jsme rádi, že jste nám poskytla hodnocení a těší nás, že se Vám Bechyně líbila. Určitě doporučuji toto lázeňské městečko navštívit i příště! NApříklad při našich speciálních pobytových balíčcích.
Mrzí nás záporné hodnocení, které se ale bohužel vztahuje na IC, které je odlišnou firmou. V případě, že mají hosté zájem o hledání spojů do jiných měst, rádi pomůžeme i na recepci. Děkujeme za pochopení.

S pozdravem
Šárka Petrusová, front desk manager

Anonymus

Einzelreisende, 26.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Líbilo se nám okolí, jinak hotel bych nedoporučila.

  • Popsáno již v celkovém hodnocení, pestrost večeří, nakrájené pečivo k snídani.

Personál
8
Služby
5
Čistota
4
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

jsme rádi, že jste věnovala čas a napsala nám recenzi. Bohužel pro nás, je tato recenze negativně směřovaná na restauraci. Samozřejmě se za tyto nedostatky omlouváme a jelikož je to jiná firma, Vaši kritiku jim předám a pokusíme se s tím něco udělat a vše napravit.

S pozdravem
Šárka Petrusová, front desk manager

Miluše

Älteres Paar, 22.7.2017

Třebíč Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Hezké a klidné prostředí

  • Horko v pokoji

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,
jsme rádi, že jste si našla čas a napsala nám recenzi. Je hezké číst, že jste byla spokojená. Bohužel horko, které bylo v pokoji, nemůžeme nijak ve vedrech ovlivnit. Snad jen neotvírat okna a přes den nechat zatažené záclony. Děkuji za pochopení.

S pozdravem
Šárka Petrusová, front desk manager

Věra

Einzelreisende, 21.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.