+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel a restaurace Panská Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 143 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    91%
  • Wyposażenie

    85%
  • Komfort

    81%
  • Cena

    80%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Petra Račanská

grupa przyjaciół, 20.11.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
64 %
  • krásné město, hotel dobře situován a příjemně a čistě zařízen.

  • Strava: snídaně podávána formou švédských stolů bez jakéhokoliv nástroje k nandání nabízeného (lžíce, vydlička) :-( Müsli celé dny výstavené otevřené na poličkách :-( A pokud nepřijdete na snídani v osm, tak už si moc nemáte z čeho vybírat! Večeře dvouchodové menu, kdy kuchař umí jako přílohu pouze něco usmažit (a i to bylo přesmažené), nebo rýži? Vepřový bok plavající v balsamiku a dozdoben melounem? Po prvním chodu odnesen příbor a na druhý chod už zůstala pouze lžíce a nikdo se vás ani nezeptal zda to máte čím jíst? A variace sýrů plovoucí v libečkovém oleji :-( otřesný gastro zážitek Masáže jsou také velkým propadákem, kdy je provádí důchodkyně, která už toho má za celý den zjevně dost, tak vám 3x pohladí lávovým kamenem po zádech a natře čokoládou, no taková rychlomasáž! A kosmetika v jiných prostorech než je hotel a personál přesně neví kde! A kvalitu služeb paní kosmetičky - nalíčit jak jsem naučena a hlavně prodat přípravky kterými jsem líčila (Mary Kay). Z mého pohledu cena absolutně neodpovídá kvalitě.

Personál
7
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za napsání recenze. Vážíme si Vašeho hodnocení a je nám líto, že jste s poskytovanými službami nebyla spokojená. Restauraci předám Vaše hodnocení.
Vašich připomínek si velmi vážíme a určitě jich využijeme.

Děkuji

S pozdravem
Hotel Panská

Strachotová Božena

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ubytování , strava i personál -vše bylo perfektní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,
velice děkujeme za kladné hodnocení. To, že se Vám u nás líbilo a byla jste spokojená, je pro nás tou nejlepší zpětnou vazbou. Doufáme, že k nám v budoucnu opět ráda zavítáte třeba s přáteli a užijete si další naše pobytové balíčky. Přejeme krásné dny a s láskou prožité nadcházející svátky.

S pozdravem
Šárka Petrusová, hotel Panská

Eva Šobrová

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ludmila

para, 5.11.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dusík Josef

podróżujący w pojedynkę, 31.10.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
86 %
  • celkově výborné

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas věnovaný napsání recenze. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a budeme se těšit na příště.

S pozdravem
Hotel Panská

Eva Fikrlová

para, 23.10.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Libilo se nam jak ubytovani tak nam velmi chutnala pripravena jidla.Obsluha byla take perfektni.Nemam co bych nedoporucila.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas věnovaný recenzi a jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás užili.
Za doporučení také děkujeme :-).

S pozdravem
Jolana Siblíková, recepce Hotel Panská

Dagmar Kalendová

grupa przyjaciół, 23.10.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
44 %
  • Pěkné pokoje, čisto.

  • Jídlo nebylo dobré. Malý výběr u snídaně.

Personál
4
Služby
2
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za napsání recenze. Jsme rádi, že na hotelu se Vám líbilo.
Restaurace pracuje na zlepšení snídaňové nabídky.

S pozdravem
Jolana Siblíková, recepce Hotelu Panská

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
70 %
  • JAKOjednotlivec jsem si objednala tento pobyt. VBECHYNI JSEM DO TÉ DOBY NEBYLA. JSEM INVALIDNÍ, A PERSONÁL BYL KE MĚ VELMI VSTŘÍCTNÝ POKOJ PRO JEDNOHO PLNĚ STAČÍ, ÚKLID VZORNÝ POLOPENZE NAD RÁMEC , JÍDLA DOSTI ,VEČEŘE SE NEDALA DOJÍST, PORCE VELKÉ, NA MŮJ ŽALUDEK, A TO HOUBOVÉ RAGŮ! TAKÉ PANÍ V RECEPCI MĚLY SE MOU TRPĚLIVOST DÍKY ZA SERVIS, KUCHYNI, A JSEM RÁDA, ŽE JSEM NA NETU NAŠLA TUTO DESTINACI CHALOUPKOVÁ ZDENKA

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Vážená paní Zdenko,
velice si vážíme, že jste si udělala čas a napsala nám tak milá slova. Vždy potěší, když jsou naši hosté spokojeni s tím, co děláme a jak to děláme. Doufáme, že k nám někdy opět zavítáte a poznáte další krásy Bechyně. Přejeme hodně zdraví a na shledanou!

S pozdravem
Šárka Petrusová, front desk manager

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ladislav

podróżujący w pojedynkę, 17.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Bylo to perfektní,obsluha kvalitní ,jídlo velmi chutné a dostatek .Čistota a pořádek.Děkujeme.Běle Lad.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Vážený pane Ladislave,

velice si vážíme, že jste nám napsat takovéto kladné hodnocení. Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo a doufáme, že ke nám opět někdy zavítáte. Nabízíme spoustu dalších zajímavých pobytových balíčků, stačí si jen vybrat!

S pozdravem
Šárka Petrusová, recepce

Petr

dorośli, 17.9.2017

Sokolov Česká republika

  • Cena ogólna
56 %
  • Klid a dobré umístění hotelu.

  • Cena balíčku neodpovídá kvalitě služeb. Miniaturní vana spíše pro lidi v důchodovém věku, ne pro klienta Romantického balíčku. Inzerovaná masáž prováděná paní v důchodu jako přivýdělek,také nic zvláštního. Podávané jídlo pouze na efekt, ale kvalitou a chutí nic mimořádného.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme Vám za čas věnovaný k napsání recenze.
Vzhledem k obsazenosti hotelu jste byl ubytován v pokoji s vanou pro lidi s handicapem. Ano, koupelna zrovna neevokuje romantiku, v ostatních pokojích byste nalezl sprchový kout. Pokoj je jinak prostorný a s manželskou postelí. V hotelu nabízíme i jako nevšední zážitek koupel v zámecké vaně. Je nám líto, že jsme zklamali Vaše očekávání, hotel nabízí ve své kategorii příjemné ubytování a stále se snažíme zlepšovat.
Restaurace spadá pod jiného majitele, recenzi jim předám.
S pozdravem
Hotel Panská

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemný personál

  • Nemám co bych vytkla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.

S pozdravem
Hotel Panská

Jiří Skořepa

podróżujący w pojedynkę, 1.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav Hromek

grupa przyjaciół, 31.8.2017

Kladno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel na krásném místě. Nadstandartní jednání při příjezdu. Parkování u vchodu do recepce. Vstřícný personál i drobný problém okamžitě řešila recepce. Pokoje čisté. Pro starší - výtah. Při častých cestách po Čechách mohu hodnotit hotel v této kategorii jako vynikající. Stravování zajištěno přes celý den.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas, který jste věnoval k napsání recenze.
Podrobné recenze si velmi vážíme a navíc, když je pozitivní.
Budeme jen rádi, když i příště využijete našich služeb.

S pozdravem
Hotel Panská

Daniel Světnička

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Dušek

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2017

Středočeský kraj

  • Cena ogólna
44 %
  • Pouze služba SPA

Personál
3
Služby
3
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Monika Bendová

grupa przyjaciół, 25.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělý mladý personál Krásné pokoje dobře vybavené Krásná jídelna Všude krásný nábytek včetně chodby Úžasné snídaně Luxusní koupel zcela v soukromí, vhodné zejména pro milence

  • Ze dvora i ze sousedních pokojů bylo slyšet auta i ostatní lidi, moc jsem se nevyspala

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiřina

para, 25.8.2017

Plzeňsko Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Líbil se nám celý pobyt. Výborná byla lednička na pokoji. Moc dobré bylo i jídlo. Paní recepční byla moc milá a příjemná.

  • Nelíbilo se nám pouze to, že jsme nevěděli předem co bude k večeři. Snídaně byly výborné, ale bohužel celý pobyt úplně stejné (chtělo by to některý den alespoň nějakou obměnu).

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za čas věnovaný napsání recenze.
Jsme rádi, že se Vám u nás líbilo.
Večeře byla pro Vás spíše překvapením, je vždy možnost vybrat si i jídlo a la carte.
Snídaně se snažíme zpestřovat. Jsme rádi, že Vám i přes stejnou nabídku chutnalo.

S pozdravem
Hotel Panská

Blanka Koblicová

podróżujący w pojedynkę, 25.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
62 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Alena Šléglová

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2017

Královéhradecký kraj

  • Cena ogólna
94 %
  • Příjemné prostředí Klid Dobré služby Nádherná příroda Milí lidé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10
Hotel a restaurace Panská replied to this review.
Dobrý den,

jsme opravdu moc rádi, že jste si našla čas a napsala nám zpětnou vazbu. Také nás těší, že Vaše hodnocení je kladné a byla jste u nás spokojená. Doufáme, že Vás někdy budeme opět moct ubytovat.

S pozdravem
Šárka Petrusová, hotel Panská
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.